Back to Top
 

Ovo smo mi – Coders Lab

Mi smo moderna IT škola koja omogućava brzu promenu karijere. Naš fokus je na pružanju praktičnih veština koje su potrebne budućim poslodavcima naših polaznika.

Nudimo intenzivne obuke programiranja JavaScript, Python, Java (uskoro); kao i obuke za QA testere i Data Scientist-e.

Cilj svih obuka jeste da osobu u potpunosti pripremimo za rad odmah nakon obuke. Fokus je na praktičnom radu u manjim grupama uz podršku predavača i mentora. Predavanja možeš pohađati vikendom, radnim danima ili u večernjem terminu. 

Upoznajte naš tim
 

Coders Lab vrednosti

Naš tim deli uverenje da iste vrednosti pomažu u efikasnom radu. Primenjivanje ovih reči u svakodnevnoj praksu nam daje zadovoljstvo. 

 
Coders Lab values - education

OBRAZOVANJE je ono čemu smo posvećeni. Učimo druge i mi učimo.

Coders Lab values - partnership

Cenimo PARTNERSTVA sa našim polaznicima, predavačima i zaposlenima.

Coders Lab values - quality

KVALITET naših obuka i svega što radimo nam je najvažniji.

Cenimo POSVEĆENOST naših polaznika, predavača i svakog zaposlenog. 

Upoznaj CodersLab mentore i predavače

i uči od eksperta sa iskustvom u ključnim oblastima IT-a.

 

Radmila Tomić

Manual tester obuka mentor

QA Engineer i sertifikovani ISTQB tester.  

Poslednjih 6 godina aktivno radi kao QA tester i u svakodnevnom radu koristi  MySQL, PostgreSQL, Git kao i Jiru, Redmine, Postman i druge alate.

Sa programiranjem se susrela još tokom studija na Građevinskom fakultetu a tokom 6 godina rada kao građevinski inženjer imala je priliku da se bavi testiranjem i automatizacijom procesa. Tada je otkrila svoju pravu strast - QA testiranje, pa je odlučila da joj posveti svoju punu pažnju.

Na trenutnom poslu zadužena je za obučavanje novih kolega i veoma uživa u prenošenju znanja. Njen rad obuhvata i manuelno i automatsko testiranje, a naglašava da je "manuelno testiranje nešto bez čega se ne može". 

 

 

Dragoslav Ivković

JavaScript developer obuka mentor i predavač

Sa više od pet godina iskustva u razvoju softvera, Dragoslav je stručnjak za React Native, React JS i Next JS tehnologije. Svoje bogato znanje sticao je kroz intenzivno radno iskustvo u web i mobilnom programiranju. Posebno se ističe u razvoju mobilnih aplikacija korišćenjem React Native-a za kreiranje visokokvalitetnih i responsivnih korisničkih iskustava. 

Pored toga, poseduje znanje o Unity platformi, prethodno je radio na projektima koji su se fokusirali na razvoj igara pre nego što se fokusirao na web i mobilni razvoj. 

Dragoslav je mentor i predavač posvećen prenošenju svojih znanja i iskustva kako bi pomogao drugima da rastu i napreduju u IT svetu. 

 

Nikola Tovarović

Manual tester obuka predavač
 
Senior Quality Assurance Analyst  

Nikola Tovarović je iskusni stručnjak u oblasti testiranja softvera sa bogatim iskustvom u QA industriji. Sa više od deset godina rada, ISTQB i Scrum Product Owner sertifikatima, on zna šta je neophodno za garantovanje kvaliteta softvera. Njegovo tehničko znanje uključuje širok spektar alata i tehnologija, od Cypress-a i Selenium-a, preko Java i JavaScript-a, do upotrebe Git-a, Bitbucket i mnogih drugih.

Kao deo svog karijernog puta, radio je sa različitim kompanijama, uključujući FIS i P3 Systems, gde je bio zadužen za kreaciju i implementaciju testova, analizu softverskih grešaka koristeći alate kao što su Jira i TFS. Takođe je imao priliku da radi na različitim projektima u različitim zemljama, poput Nemačke i Španije.

Posvećen je i predan svom radu, svestran i samoinicijativan, ali posebno uživa u prenošenju svog znanja ljudima koji dele njegovu strast ka kvalitetu.

 

Da li je IT industrija pravi izbor za tebe?

Popuni upitnik, a mi ćemo ti poslati naš priručnik. Ostavi kontakt telefon kako bi naš savetnik mogao da te kontaktira.

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva tvoja pitanja.

Tokom razgovora sa savetnikom, naučićeš:

  • kako da odabereš obuku koja najviše odgovara tvojim potrebama,
  • kako izgleda program i organizacija obuke,
  • koji način učenja je najbolji za tebe,
  • koji metodi finansiranja su dostupni,
  • kako možemo da ti pomognemo da pronađeš svoj prvi posao u IT-u.
planeplane-lines
 

Popunio si kontakt obrazac, što znači da si zainteresovan za našu ponudu i očekuješ kontakt sa n. Prikaži više...