Back to Top
 

Šta nas izdvaja od ostalih?

Godinama se bavimo obukama iz oblasti IT-a i zahvaljujući tom iskustvu znamo da su praksa i najviši kvalitet učenja presudni! Zbog toga su naši predavači specijalisti u svojim oblastima.

 
Coding teacher pointing at computer monitor

Znamo kako da efektivno obučavamo – 10 godina iskustva je iza nas

Razvili smo najefikasniji model učenja. Na obukama koje traju od 5 do 24 nedelja steći ćeš veštine neophodne za tvoj prvi posao. Bez obzira na tvoje iskustvo, možeš započeti karijeru u IT-u.

Man sitting in front of a laptop with a dog

Prilagodićemo se tvojim potrebama i mogućnostima

Radni dan ili vikend, u učionici ili online. Ti biraš! Možeš da računaš na podršku naših predavača i mentora.

Pratimo trendove na tržištu rada

Materijali za učenje napisani su u skladu sa zahtevima koje tržište ima prema junior programerima. Naši predavači rade u IT industriji i znaju kako da objasne izazove u kodiranju kroz realne primere sa kojima se susreću programeri u svakodnevnom radu.

Želiš da saznaš više?

 
 

CodersLab u brojkama

 

Zašto IT?

Usavršavanjem IT veština, odgovaraš na potrebe tržišta rada. Tokom pandemije, kompanije za e-trgovinu i pružanje usluga činile su 30% svih kompanija koje su zapošljavale.

Happy group of students

Neograničene mogućnosti za razvoj

Možeš da odabereš programiranje, testiranje, data analize, UX, project management i mnogo više. Šta god da je tvoj talenat, možeš da ga iskoristiš u IT-u.

Man in the mirror shows a gesture of success

Visoke plate

Jedna od mnogih prednosti rada u IT-u su visoke plate, što ti omogućava da brzo postigneš stabilnost i kvalitet života.

Woman with a laptop sitting on a balcony with a great view

Prijatno radno okruženje

U IT-u možeš raditi na daljinu i iskoristiti prednosti fleksibilnog radnog vremena. Važni su rezultati, a ne sati koje provedeš za računarom.

Preuzmi priručnik Coderslab

Potrebne su ti dodatne informacije?

Preuzmi naš priručnik koji će ti pomoći da odabereš pravi kurs za sebe.

Preuzmi priručnik
 

Kome su namenjene IT obuke?

Svima! Računa se samo motivacija. Naš program zahteva posvećenost i redovnost u radu. Ali, napredak koji postižeš je vredan toga.

Young man in front of a laptop staring at the viewer

Nije ti potrebna diploma

Prethodno znanje iz oblasti prigramiranja ili iskustvo u IT industriji nije neophodno. Naše obuke osmišljene su na način da svima daju priliku za sticanje novih veština.

Older man sitting on a couch with a laptop

Godine nisu ograničene

Naši polaznici su maturanti, studenti, zaposleni u raznim oblastima, ali i trenutno nezaposleni. Bez obzira na godine, uvešćemo te u svet IT-a i pomoći u daljem razvoju.

Short-haired young woman with tattoos

Tvoje obaveze nisu problem

Studiraš, zaposlen si, imaš porodicu ili druge obaveze? Nikakav problem – obuke mogu da budu online, radnim danima ili vikendom. Zajedno ćemo pronaći najbolji model učenja za tebe.

Želiš da saznaš više?

 

Upoznaj Coders Lab polaznike

 

Gde rade naši polaznici

Nakon završene CodersLab obuke, možeš da radiš u manjim softverskim kućama ili u velikim kompanijama. Naši polaznici rade u najboljim IT kompanijama širom sveta.

Logos of companies that employ coding graduates Logos of companies that employ coding graduates

Nisi siguran koja obuka je za tebe?

Uradi test i otkrij koji put je najbolji za tebe.

Uradi test
Smiling man with a laptop on a blue background
 

Upoznaj CodersLab mentore i predavače

i uči od eksperta sa iskustvom u ključnim oblastima IT-a. Vidi sve

 

Dragoslav Ivković

JavaScript developer obuka mentor i predavač

Sa više od pet godina iskustva u razvoju softvera, Dragoslav je stručnjak za React Native, React JS i Next JS tehnologije. Svoje bogato znanje sticao je kroz intenzivno radno iskustvo u web i mobilnom programiranju. Posebno se ističe u razvoju mobilnih aplikacija korišćenjem React Native-a za kreiranje visokokvalitetnih i responsivnih korisničkih iskustava. 

Pored toga, poseduje znanje o Unity platformi, prethodno je radio na projektima koji su se fokusirali na razvoj igara pre nego što se fokusirao na web i mobilni razvoj. 

Dragoslav je mentor i predavač posvećen prenošenju svojih znanja i iskustva kako bi pomogao drugima da rastu i napreduju u IT svetu. 

Radmila Tomić

Manual tester obuka mentor

QA Engineer i sertifikovani ISTQB tester.  

Poslednjih 6 godina aktivno radi kao QA tester i u svakodnevnom radu koristi  MySQL, PostgreSQL, Git kao i Jiru, Redmine, Postman i druge alate.

Sa programiranjem se susrela još tokom studija na Građevinskom fakultetu a tokom 6 godina rada kao građevinski inženjer imala je priliku da se bavi testiranjem i automatizacijom procesa. Tada je otkrila svoju pravu strast - QA testiranje, pa je odlučila da joj posveti svoju punu pažnju.

Na trenutnom poslu zadužena je za obučavanje novih kolega i veoma uživa u prenošenju znanja. Njen rad obuhvata i manuelno i automatsko testiranje, a naglašava da je "manuelno testiranje nešto bez čega se ne može". 

 

 

Plaćanje IT obuke

Znamo da je obuka veliki trošak. Zato možeš da platiš na dva načina.

 
Ikona za sopstvena sredstva

Odjednom

Možeš da platiš preko tekućeg računa. Ovo je najbrži i najjednostavniji način.

ikona plaćanje na rate

Plaćanje na rate

Možeš podeliti plaćanje na rate. Iznos i broj rata zavisi od obuke i načina plaćanja koji odabereš.

 

Da li je IT industrija pravi izbor za tebe?

Popuni upitnik, a mi ćemo ti poslati naš priručnik. Ostavi kontakt telefon kako bi naš savetnik mogao da te kontaktira.

Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na sva tvoja pitanja.

Tokom razgovora sa savetnikom, naučićeš:

  • kako da odabereš obuku koja najviše odgovara tvojim potrebama,
  • kako izgleda program i organizacija obuke,
  • koji način učenja je najbolji za tebe,
  • koji metodi finansiranja su dostupni,
  • kako možemo da ti pomognemo da pronađeš svoj prvi posao u IT-u.
planeplane-lines
 

Popunio si kontakt obrazac, što znači da si zainteresovan za našu ponudu i očekuješ kontakt sa n. Prikaži više...

Česta pitanja

Ko priprema program i materijale za obuke?

Coders Lab odeljenje za edukaciju je odgovorno za pripremu edukativnih materijala i njihovu tačnost. Naši stručnjaci pripremaju program obuka i nadgledaju da nivo znanja prenet u toku obuka bude na najvišem nivou. Za svaki tip obuke postoji jedna nadležna osoba - stručnjak sa detaljnim znanjem o obuci i materijalima koji se koriste.

Takođe, konsultujemo naše partnere tokom razvoja sadržaja obuka kako bismo teme o kojma se govori tokom nastave prilagodili aktuelnim potrebama na tržištu rada. Posebnu pažnju posvećujemo svim pitanjima vezanim za IT industriju, stalno pratimo promene i u skladu sa tim razvijamo naše programe. Znamo da se IT industrija veoma brzo razvija i želimo da uvek budemo u toku. Uspeh naših polaznika zavisi od toga.

Koje su prednosti online obuka?

Prva i najvažnija jeste fleksibilnost. Pohađanjem nastave online štediš vreme koje bi proveo u prevozu. Pored toga, online nastavu možeš pratiti bilo gde u svetu. Sve što ti je potrebno je računar i dobra internet konekcija.

Online predavanja u Coders Lab-u organizovana su uživo sa predavačem i polaznicima u virtuelnoj učionici. To znači da ćeš imati punu podršku tokom časova i pomoć u održavanju kontinuiteta u učenju. Ni u jednoj fazi rada sa materijalima na obukama nećeš biti bez podrške. Ne samo da možeš postavljati pitanja tokom časova, već svog mentora možeš kontaktirati i na Slack-u.

U svakom trenutku imaš pristup celokupnom materijalu na Coders Lab platformi za učenje. Samostalno učenje, podsećanje ili rešavanje zadataka je mnogo sistematičnije na ovaj način jer možeš jasno videti napredak u učenju, kao i količinu pređenog gradiva.

Zašto IT škola?

IT industrija je jako popularna, naročito testiranje, analiza podataka i programiranje. Obuka je najbolji način za učenje novih stvari, ukoliko ispunjava jedan jako bitan kriterijum.

Organizator takve obuke mora biti IT škola. To je garancija kvaliteta materijala, ažurnosti sadržaja i redovne podrške tokom samostalnog rada na nekim tematskim celinama. Ukoliko planiraš da se oprobaš u IT-u, škola kodiranja je pravo mesto za tebe. Uz podršku predavača online, programiranje postaje lakše.

Koje su razlike između različitih obuka programiranja?

Razmišljaš o programiranju? U početku može biti teško da razumeš obim i sadržaj različitih obuka. U Coders Lab-u obuke delimo u dve kategorije – front-end i back-end. Front-end karakteriše dizajniranje finalnog izgleda onoga što se vidi, na primer u pretraživaču, dok je back-end zadužen za kreiranje logike celog web sajta ili web aplikacije.

Same obuke, bez obzira na programski jezik imaju sličan raspored. Sastoje se od:

  • pripremnog rada, odnosno materijala za samostalno učenje koji pomažu da se prethodno znanje polaznika ujednači,
  • grupnih časova sa predavačem - podeljenih u tematske celine,
  • završnog projekat i ispita za proveru znanja stečenog u toku obuke.

Ovo je pojednostavljena struktura obuka i sve se bave najbitnijim temama u IT-u. Coders Lab i obuke koje nudimo su na nivou koji pokriva zahteve tržišta rada. Međutim, jako nam je važno da proces učenja i praćenja napretka bude jasan i jednostavan. Ovakav način strukture obuke to omogućava.